Algemene Voorwaarden
Disclaimer


Copyright © 2015 Rien Zwaal
Webdesign: Michiel Wesselman
Tel: 0611764585

Rien Zwaal Twitter      Rien Zwaal LinkedIn
Nieuwbouw appartement Leimuiden


(Klik op een foto om deze te vergroten)
Opdracht:

Dit appartement is er één uit een appartementencomplex. Een jaar na de oplevering van het complex stond dit appartement nog steeds onverkocht leeg. De aspirant-kopers benaderden me om te onderzoeken of dit misschien voor hen een ideale woonplek kon worden. Na inventarisatie van de wensen en eisen van de geïnteresseerde kopers is er door mij een geheel nieuwe indeling gemaakt. Hierdoor werd de keuken groter, de slaapkamer optimaler en ontstond er een werkkamer annex logeerkamer. Door de hal beter te plaatsen, werd de woonkamer ruimtelijker en kreeg een sympathiekere entree. Tijdens de verbouwing van dit nieuwe appartement is deze verbeterde indeling geformeerd. Een luxere badkamer, goed geoutilleerde keuken en warme slaapkamer.

Afgelopen jaar is ook de loggia aangepast met speciaal door Rien ontworpen steigerhouten meubelen en zorgt nu dat deze buitenruime ook binnen wordt.

Rien heeft naast de nieuwe indeling ook o.a. de keuken ontwikkeld, de verbindingstafelen in het woongedeelte en bergkast in de werk- annex logeerkamer ontworpen.

Vanaf zomer 2012 wonen de opdrachtgevers hier zeer passend en naar hun zin.
Vorig project
Vorig project
Brochure Rien Zwaal Interieur
Brochure

Schilderijen