Algemene Voorwaarden
Disclaimer


Copyright © 2015 Rien Zwaal
Webdesign: Michiel Wesselman
Tel: 0611764585

Rien Zwaal Twitter      Rien Zwaal LinkedIn
Receptie Meerlanden Rijsenhout


(Klik op een foto om deze te vergroten)
Algemeen:
De entree in het hoofdkantoor van Meerlanden te Rijsenhout wordt gebruikt door zowel klanten, leveranciers, bezoekers en medewerkers. De receptie is bedoeld om bezoekers te verwelkomen en verder te verwijzen of direct te woord te staan en te helpen. Ook pakketjes worden hier bezorgd.

Opdracht:
Actualiseren van de entree en receptie, waarbij de entree duidelijker zichtbaar en toegankelijker wordt. De receptie vormgeven en inrichten zodat de receptionistes hun taak beter en veiliger kunnen uitvoeren.

Architectuur:
Passend bij het hoofdgebouw. Zoveel mogelijk ecologische en duurzame producten in architectuur en bouw toepassen.

Sfeer:
Passend bij de visie en missie van Meerlanden: Duurzaam, meer winnen uit afval en de mens centraal laten staan.

Uitvoering:
De bestaande receptie in de hoogte verdelen in entree op de begane grond en op de hierdoor ontstane verdieping twee kantoren formeren. De receptie en entree krijgen hierdoor een schaal en maat die aan de menselijke maat is gelieerd. De balie heeft een open karakter waar de gastvrouwen zich vrij en veilig kunnen voelen. De entree is recht voor de balie, waardoor de bezoekers direct naar de juiste plek lopen met hun vragen. Aan de linkerkant is bij binnenkomst een plek voor het afgeven van pakjes en de gastengarderobe. Er zijn twee zitbankjes geplaatst waar bezoekers even kunnen wachten. Aan de achterzijde van de entree is een nieuwe personeelsingang gesitueerd.

Balie, bankjes en verder meubilair zijn evenals de hele aanpassing van entree en de uitbreiding van het hoofdgebouw, door Rien Zwaal ontworpen.

Bouwkundige werkzaamheden: van Wegerden en Visser te Zevenhoven.

Meubelmaker werk balie, bankjes en verder meubilair: Design & Meer, meubelmakers te Roelofarendsveen. Opdrachtgever: Meerlanden Rijsenhout
Vorig project
Volgend project
Vorig project
Volgend project
Brochure Rien Zwaal Interieur
Brochure

Schilderijen